Sepci Americane

Sepci Americane

Cine a inventat Sepci Americane?

Desi nu se stie exact cand a fost creata prima sapca, este probabil ca a aparut alaturi de alte articole de imbracaminte de baza. Omenirea a incercat dintotdeauna sa protejeze anumite parti ale corpului iar sapca a avut implicatii practice, totusi acestea au fost folosite pur si simplu ca accesoriu pentru un look deosebit, la fel ca in ziua de azi.
Ne-am straduit din greu sa aflam raspunsul la aceasta intrebare, se stie ca sepci americane au aparut initial in lumea sportului, mai precis a baseball-ului. In lupta pentru suprematie pe terenul de sport, diversele echipe de baseball s-au intrecut inclusiv in a crea un simbol propriu: sapca care sa-i reprezinte atat pe teren cat si in afara lui.

De ce sa porti sepcile americane?

Protectia, statutul si vanitatea au fost intotdeauna principalele motive pentru purtarea sepcilor. O sapca este mult mai mult decat o bucata de imbracaminte iar sepcile americane sunt un accesoriu de moda nelipsit care poate marca personalitatea, eticheta sociala si stilul de viata.
Simti ca apartii unui grup sau unei anumite categorii sociale. Te identifici cu artistul preferat, cantaretul preferat, starul preferat sau omul politic pe care il admiri. Iar daca nu ai inca o sapca in garderoba, n-ar strica sa incerci. Crezi ca ai ceva de pierdut?

Care sunt cele mai populare sepci americane?

52,90 lei 36,90 lei
New

Sepci Trucker

Sapca NY Neagra

4.00 din 5
49,90 lei
52,90 lei 39,90 lei

Cu siguranta unii dintre voi sunteti poate fani New York Yankees, Boston Red Sox, Los Angeles Dodgers sau Oakland Raiders. Iar daca nu sunteti neaparat fani, probabil ca ati urmarit macar o competitie, cu prietenii la un pahar de bere, fie fortat de prieteni, fie de dragul berii. In fine, nici nu conteaza, daca cititi acest articol inseamna ca sunteti fani sepci americane.
Noi consideram ca cele mai populare sunt sepci 39fifty si sepci 59fifty. Iar daca aveti o alta parere, asteptam cu interes feedback-ul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *