Sepci Groase de Iarna

Sepci Groase de Iarna

Nu exista niciun dubiu ca ne aflam in plin sezon de iarna. Dupa cum nu exista niciun dubiu ca, desi de ceva vreme nu mai ninge, temperatura de afara ramane scazuta. Ei bine, ce se poarta in aceasta perioada? Mai bine zis, ce poarta oamenii pe cap? Spre surprinderea noastra, se poarta sepci groase de iarna! Spunem spre surprinderea noastra, pentru ca nu ne asteptam ca sapca sa cucereasca pana si sezonul cel mai rece al anului. Dar este adevarat, sepci groase sunt purtate extrem de mult, indiferent de sex, de varsta, de culoare sau model.

Cand eram copil mi se spunea ca in jur de 80% din caldura corpului scapa prin cap. Mai tarziu am descoperit ca nu este adevarat, caldura se pierde uniform pe toata suprafata corpului. Dar sepci groase joaca un rol important in tinuta ta de iarna, mai ales ca obiectivul este sa te protejezi de la cap si pana la picioare. Nu numai ca sepci groase de iarna contribuie la confortul tau si iti protejeaza fata in conditii de inghet, dar contribuie si la aspectul tau vestimentar. Desigur ca materialul este important, de aceea si discutam despre sepci groase.

New
4.00 din 5
69,90 lei
New

Sepci Trucker

Sapca Nike Neagra

4.00 din 5
65,90 lei

Sepci Trucker

Sapca NY Trucker

5.00 din 5
52,90 lei 44,90 lei

Noi intelegem ca este important sa oferim o gama variata de sepci groase de iarna, toate disponibile in magazin online. De exemplu, iubitorii de sepci trucker opteaza intr-o proportie destul de mare pentru sepci NY Trucker, din bumbac 100%, placute la purtare, cu rezistenta mare si care absorb transpiratia. Fanii de sepci rap au si ei o preferinta pentru sepci NY Rap, din lana 100%, tocmai potrivite sa te protejeze de frig pe parcursul acestui sezon. Iar pentru amatorii de sepci hip hop recomandam sapca Camuflaj Dope Hip Hop si sepci New York Hip Hop, din poliester in proportie ridicata, rezistente la uzura, nesifonabile si in acelasi timp cu un aspect matasos. Sepci groase de iarna sunt toate reglabile, iar popularitatea lor a crescut considerabil pe timp de iarna. Pentru ca va tin capul cald si va ofera un stil cool atunci cand temperaturile scad!

La urma urmelor, nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Noi doar va spunem care este trendul. In rest, este suficient sa va uitati cu atentie in jurul vostru si veti constata singuri ca sepci groase de iarna sunt foarte cautate in acest sezon. Iar daca v-am convins sau daca vreti sa incercati, va asteptam sa alegeti oricare dintre sepci groase pe care le oferim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *