Sepci Snapback bucuresti

Sepci Snapback Bucuresti

Sepci Snapback bucuresti

Snapback-ul a fost o tendință de modă uriașă care a început în anii 1990. Zonele urbane, cum ar fi New York și Los Angeles, au fost principalele națiuni ale snapback-ului. Stilul a fost adoptat de grupuri muzicale cum ar fi N.W.A pe coasta de vest și Mobb Deep pe coasta de est. Acum că unele dintre cele mai populare grupuri de muzică au început să susțină stilul pe care l-au făcut. În primele etape, sapca a fost folosită pentru a reprezenta cele două coaste ale Americii. Coasta de Vest, cum ar fi N.W.A, purta sepci care reprezentau suburbia Los Angeles din Compton. În cealaltă parte a țării, grupuri cum ar fi Mobb Deep purtau sepci care aveau case ale New York-ului cum ar fi Brooklyn și Queens. Toată lumea acum purta și colecționează sepci snapback, le potrivește cu hainele lor ca sa arate fresh.

Un alt lucru care a avut un mare impact asupra snapback-ului a fost sportul. Stelele sportive au fost, așa cum sunt astăzi, modele uriașe pentru copiii mici. Stelele sportive au fost văzute la televizor, cu snapback-ul pe margine sau după meci. Cererea pentru aceleasi snapback-uri pe care le purtau atletii era ridicata. Prin urmare, comercianții au făcut replici ale sepcilor pe care le-au văzut purtate de vedetele sportive populare, care au devenit mai populare în anii ’90 decât Michael Jordan. După ce Iordania a lovit cea mai faimoasă lovitură din cariera sa pentru a învinge pe Cavilers să câștige finalele NBA, a pus pe snapback-ul său Gatorade pentru interviul postgame.

New
52,90 lei
New
Stoc epuizat
56,90 lei
New
Stoc epuizat

Sepci Trucker

Sapca NY Rosie

4.33 din 5
52,90 lei
New

Sepci Rap

Sapca Weed Rap

52,90 lei

La începutul secolului, snapback-urile au ieșit din stil. Când au ieșit snapback-uri, au apărut capacele fixate. Diferența dintre acestea este că, cu snapbacks puteți alege dimensiunea sepcii ajustând fixările. Cu sepci montate, fiecare sapca are o dimensiune individuală pentru a se potrivi cu capul consumatorului. Magazinele, cum ar fi Lids și Modell’s, nu au mai vândut snapback-uri. Cu toate acestea, la începutul anului 2011, s-au schimbat din nou. Doi artiști populari R & B, Chris Brown și Tyga, au decis să aducă stilul înapoi. Ei au creat o melodie numită „Snapback Back”. Ambii artiști au intrat în spatele dulapurilor și au săpat vechile lor snapback-uri pentru a le purta în videoclipul muzical. Nu a durat mult timp ca videoclipul să devină viral pe tot Internetul. Câteva săptămâni după ce snapback-urile au revenit în cererea populară. Comercianții au inceput sa faca aceste sepci, astfel încât aceștia să poată fi printre primii care au avut acces rapid la public. Stilul a continuat sa creasca cand rapperii, cum ar fi Mac Miller, Jay-Z si Kanye West, au facut videoclipuri muzicale cu ei purtand snapbacks. Mac Miller a contribuit, de asemenea, la creșterea cu piesa sa, „Snapback”. În acest cântec el spune: „Folosit pentru a purta haine aglomerate, acum îmbrăcămintea mea personalizată, Folosit pentru a purta un capac fixat, acum am un snapback”. Aceasta reprezintă tranziția de la haine aglomerate și sepci, haine care sunt mai scumpe și sepci snapback. Tendința continuă astăzi cu artiștii populari de muzică care creează melodii și clipuri video despre snapback-uri. Cine știe când va înceta revoluția?

Eu te invit sa te uiti peste colectia noastra de sepci snapback bucuresti pentru a vedea cele mai tari modele pentru fete, baieti, dama si barbati!
Nu uita, sepcile snapback sunt reglabile!

#Keep Your Head Cool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *