Sepci Trucker cu Plasa

Sepci Trucker cu Plasa

Sezonul rece a trecut, pasiunea pentru sepci a ramas aceeasi, iar acum ca vremea s-a incalzit au revenit de actualitate sepci trucker cu plasa. In special pentru amatorii de sepci trucker, daca inca nu sunteti fan sepci trebuie sa stiti ca ne referim la cele cu cozoroc curbat. Alegerea unei sepci este oricum o chestiune de gust, insa alegerea unei sepci cu cozoroc curbat sau cu cozoroc drept nu tine numai de stil, ci efectiv de ceea ce iti vine bine.
Revenind insa la oile noastre, adica la sepci trucker cu plasa, este poate interesant de stiut ca initial au fost purtate de soferii de camioane. Da, ati citit bine, nu este o gluma , si nicidecum una proastra. Ulterior sepci trucker cu plasa au fost inlocuite cu variante mai moderne, fiind pur si simplu oferite cadou de anumite companii pentru a face publicitate produselor lor. Destept, nu-i asa? Nici nu si-ar fi inchipuit in anii 80 cat de populare vor deveni aceste sepci.

Iar actualmente, credeti ca cineva s-ar fi uitat intr-adevar la Ashton Kutcher in Tonight Show daca nu aparea purtand o sapca cu cozoroc curbat? Ce parare aveti insa de imaginea in care Cameron Diaz doreste sa evite paparazzi incercand sa-si ascunda fata sub o sapca camuflaj, tot cu cozoroc curbat? Dar Kim Kardashian ocupata sa se fotografieze cu sepci cu cozoroc curbat atunci cand nu era ocupata sa defileze pentru Chanel si Oscar de la Renta? Sa recunoastem, sepci trucker cu plasa sunt cool, sunt la moda, iar numarul celor care le poarta este in continua crestere.

New
Stoc epuizat

Sepci Trucker

Sapca Armani Exchange

5.00 din 5
59,90 lei
New
Stoc epuizat

Sepci Trucker

Sapca NY Rosie

4.33 din 5
52,90 lei
New
Stoc epuizat

Sepci Trucker

Sapca Pull and Bear

52,90 lei 44,90 lei

Si noi suntem fani loiali acestui obiect vestimentar, tocmai de aceea avem disponibila in magazin online o intreaga colectie, atat pentru sexul feminin cat si pentru sexul masculin, in diferite nuante de culori, sepci cu logo, sepci cu mesaj, sepci cupluri, toate reglabile si credem noi pe gustul tuturor. Daca nu ne credeti pe cuvant, doar aruncati o privire: sapca Adidas Trucker, sapca Armani Exchange, sapca Army Trucker, sapca Converse All Star, sapca NY Rosie, sepci Queen si King, sapca Pokemon Go Trucker, sapca Fantasy Trucker si multe altele. Nu vrem insa sa va plictisim, va lasam sa descoperiti singuri colectia de sepci trucker cu plasa pe care v-o propunem.

O scriitoare americana spunea intr-o carte aparuta in 2015 ca sepcile au fost mult timp un simbol anti-moda al clasei muncitoare. Acum putem spune despre sepci trucker cu plasa ca reprezinta o declaratie de moda care refuza sa moara. Ei bine, daca si voi credeti la fel, va asteptam cu drag la shopping!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *