TERMENI SI CONDITII GENERALE PRIVIND VANZAREA ONLINE

 

 1. DEFINITII CU CARACTER GENERAL

1.1 SEPCI LA MODA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str.Vitejiei nr.3, et.3, apt.8, sector 2, inregistrata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr.J40/130/2018, CUI 38658772, in calitate de comerciant (denumita in continuare „Societatea”).

–     SITE: domeniul http://sepci-online.ro/ si subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi intregul sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract – Termeni si Conditii.

–    SERVICIU: serviciul de comert electronic in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa acceseze si sa comande produsele oferite de catre Societate, in calitate de comerciant, folosind mijloace de comunicare la distanta, respectiv e-mail si orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea acestui contract si care nu necesita prezenta fizica simultana a comerciantului si a Clientului.

–     CONT: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la Serviciu oferit de catre Societate.

–     CLIENT: orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre Societate, ulterior crearii Contului si care a acceptat astfel prezentul Contract.

–     UTILIZATOR: orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea Cont sau de a deveni Client.

–     CONTRACT LA DISTANTA: contractul de furnizare de produse incheiat intre Societate, in calitate de comerciant, si Client in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre Societate, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta.

–     TEHNICA DE COMUNICARE LA DISTANTA: orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Societate si Client si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

–     NEWSLETTER/ALERTA: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Societate pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.
 
1.2 Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentul Contract. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Societatii va rugam nu accesati acest Site.
 
1.3 Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 
1.4 Societatea isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului si Termenilor si Conditiilor prin postarea pe Site, fara nici o altă notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Accesarea sau utilizarea acestui Site va fi considerata drept acord al Termenilor si Conditiilor in versiunea publicată pe Site la momentul accesarii/utilizarii.
 

 1. LIMITAREA RESPONSABILITATII

2.1 Societatea depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului. Societatea precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini intr-o maniera rezonabila, societatea nefiind raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate.
 
2.2 Societatea nu este raspunzatoare pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv, si nici pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Totodata, Societatea nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.
 
2.3 Accesand Site-ul, Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului si nici pentru securitatea si confidentialitatea acestora.
 
2.4 Societatea nu garanteaza Clientului acces permanent pe Site sau la Serviciu si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul Site-ului. Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul Site-ului.
 
2.5 Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciul oferit de catre Societate, prin contactarea la adresa de e-mail sepciromania@gmail.com sau completarea formularului tipizat de pe acest site web din sectiunea „Util”. Societatea isi rezerva dreptul de a nu publica/retrage imediat de pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute vor fi publicate pe Site asemenea comentarii, Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din prezentul Contract.
 
2.6 Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre Societate prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Societatii dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.
 
2.7 Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.
 
2.8 Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
 

 1. CONTACT

3.1 Societatea isi publica pe Site toate datele corecte de identificare si de contact.
Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la Utilizator/Client prin mijloacele de comunicare la distanta.
 
3.2 Clientul trebuie sa completeze formularul de comanda corect si complet. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa.
 
3.3 Utilizarea Site-ului si folosirea informatiilor acestuia, respectiv accesarea acestora sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se realizeaza prin intermediul e-mail-ului, considerandu-se astfel ca prin acesta modalitate de contactare Clientul consimte primirea notificarilor din partea Societatii in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 

 1. PRODUSE

4.1 Societatea va putea publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte in acest sens, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Produsele achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 
4.2 Societatea poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
 
4.3 In cazul promotiilor preturile afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.
 

 1. PLATA PRODUSELOR
 1. LIVRAREA PRODUSELOR

6.1 Produsele vor fi livrate prin intermediul Fan Courier in termen cuprins intre 1 si 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii de catre Client. Societatea va confirma telefonic primirea comenzilor. In cazul in care livrarea se face catre destinatii care ies din raza de acoperire a serviciului de curierat cu peste 5 km, Societatea isi rezerva dreptul de a livra produsele prin intermediul Postei Romane, caz in care livrarea va avea loc in termenul folosit de catre Posta Romana.
In cazul in care pe site s-a inregistrat un numar mare de comenzi, Societatea isi rezerva dreptul de a mari perioada de livrare cu inca 24 – 48 de ore.
Atentie! In zilele de Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se efectueaza livrari.
 
6.2 Produsele vor fi insotite de factura fiscala, iar acceptarea facturii reprezinta acordul Clientului in sensul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.
 
6.3 Societatea va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.
Livrarile se fac Luni – Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00. Clientul va fi instiintat telefonic/sms de catre serviciul de curierat pentru a confirma adresa de livrare. In cazul in care Clientul nu se gaseste la adresa de livrare, acesta poate cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specifice un interval orar in care se afla la adresa la care a cerut livrarea in momentul inregistrarii comenzii.
 
6.4 Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului document pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre Societate.
Societatea poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
 
6.5 Societatea poate denunta unilateral contractul, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:
–    Clientul nu confirma comanda efectuata pe Site;
–    Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii;
–    Clientul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii dupa doua incercari de contactare de catre serviciul de curierat rapid si/sau nu furnizeaza serviciului de curierat informatiile necesare pentru efectuarea livrarii.
Societatea nu poate fi obligata la plata de daune-interese in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod ca urmare a nerespectarii prevederilor privind detaliile de livrare.
 
6.6 La solicitarea Clientului Societatea il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.
 
6.7 In orice situatie in care produsul nu poate fi livrat, Societatea se obliga sa informeze Clientul in acest sens.
 
6.8 In cazul in care la livrare coletul prezinta urme de deteriorare sau ambalajul este desfacut, Clientul este rugat sa refuze comanda, fara completarea si semnarea formularului de retur, si sa ia legatura cu Societatea telefonic sau trimitand un e-mail la adresa sepciromania@gmail.com.
 

 1. GARANTIA PRODUSELOR

7.1 Produsele cumparate prin intermediul Site-ului beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte si este garantia oferita de catre furnizorii Societatii.
Perioada de garantie comerciala pentru produse este de 30 de zile calendaristice, iar termenul de solutionare a deficientelor este de 14 zile calendaristice conform O.U.G. 34/2014.
 
7.2 Fiecare produs comercializat de Societate beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii nr.449/2003. Prezenta garantie comerciala nu afecteaza drepturile consumatorului stabilite prin O.U.G. 34/2014.
 
7.3 In conformitate cu art.11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. Repararea sau inlocuirea produsului va avea loc in maximum 15 zile calendaristice de la data la care Clientul a adus la cunostinta Societatii lipsa de conformitate a produsului.
 
7.4 Pentru solutionarea garantiei este absolut necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original si copie dupa factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate fara solutionarea garantiei.
 

 1. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

8.1 Societatea nu garanteaza disponibilitatea in stoc a niciunui produs afisat pe Site, motiv pentru care Societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa temporara din stoc, etc.).
 
8.2 In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. In cazul in care livrarea s-a efectuat iar Clientul a achitat o suma mai mare decat pretul real al produsului, acesta are dreptul la returnarea diferentei de pret achitata in plus, in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la instiintarea Clientului cu privire la eroare.
 

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

9.1 Se pot returna doar produsele care se afla in aceeasi stare fizica in care au fost livrate: fara urme de folosire, in integritate totala, fara ruptura, cu toate documentele (in original) care au insotit produsul si formularul retur completat de catre Client.
 
9.2 Societatea accepta retururi prin orice mijloc de transport in cazul in care Clientul isi exprima dorinta de retragere din contract in termenul de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv, conform OUG 34/2014. In acest caz costurile de returnare sunt suportate de Client.
 
9.3 Firma agreata de Societate pentru returnarea produselor ce prezinta defect sau pentru produsele primite si necomandate este Posta Romana. Tipul de expediere trebuie sa fie ”Colete postale interne”, iar contravaloarea transportului se returneaza Clientului doar in cazul in care acesta pune la dispozitia Societatii factura primita de la Posta Romana, prin orice mijloace posibile (in colet cu produsele de retur, pe email, prin mesaj privat pe facebook, etc.).
In cazul in care Clientul opteaza sa returneze coletul prin intermediul altor mijloace de transport decat Posta Romana, Societatea isi rezerva dreptul sa nu restituie contravaloarea cheltuielilor de transport de returnare a produselor conform prevederilor art.13 alin.(3) din OUG 34/2014:

 • „Fara a aduce atingere alin.(1), profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de catre profesionist.”

Atentie! Nu se accepta colete care sunt expediate cu valoare ramburs.
 
9.4 Actele solicitate de Posta Romana pentru expedierea unui colet constau in:
–     buletin de expeditie pe care Clientul trebuie sa-l completeze corect si descifrabil conform cerintelor (acesta se gaseste la ghiseele oricarui oficiu postal);
–     cartea de identitate.
 

 1. DREPTUL DE RETURNARE

10.1 Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar Clientilor persoane fizice. Toate termenele incluse in acest articol se interpreteaza drept termene exprimate in zile calendaristice. Potrivit:
–     art.9 alin.(1) din O.U.G. 34/2014, ”…, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”.
–     art.14 alin.(1) din O.U.G. 34/2014 „Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art.11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.”
 
10.2 Clientul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea si/sau inlocuirea unui produs, prevedere aplicabila si in cazul renuntarii la cumparare, fara justificarea motivului. In toate cazurile de returnare/inlocuire a produselor, cu exceptia situatiei prevazuta la art.9.3, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre Client. In cazul in care inlocuirea se face cu un produs similar, Clientul va suporta si eventualele diferente de pret. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
 

 1. RESTITUIRE BANI

11.1 In urma cererii de retur, a primirii coletului returnat si a indeplinirii conditiilor de retur, Societatea returneaza prin mandat postal sau in contul IBAN furnizat la trimiterea cererii de retur, valoarea achitata de catre Client ca pret al produsului. Potrivit:

 • 13 alin.(1) din O.U.G. 34/2014, „Profesionistul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, in conformitate cu art. 11.”
 • 14 alin.(2) din O.U.G. 34/2014 „Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de catre consumator.”

 
11.2 In urma cererii de retur, a primirii coletului returnat si a indeplinirii conditiilor de retur, Clientul este indreptatit la restituirea de catre Societate a contravalorii produselor ce prezinta defect si/sau a produselor livrate cu intarziere sau in mod eronat de Societate fata de datele inserate de Client in formularul de comanda, in cazul in care Societatea aduce la cunostinta Clientului faptul ca, indiferent de motiv, nu poate proceda la livrarea unui produs similar/produs avand specificatiile furnizate prin intermediul formularului de comanda iar Clientul nu opteaza pentru inlocuire cu un alt produs.
 

 1. FORTA MAJORA

12.1 Societatea nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in situatiile:
–     caz fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.
–     cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.
–     cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc.
 

 1. JURISDICTIE

13.1 Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (Client si Societate). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.
 

 1. INCETAREA CONTRACTULUI

14.1 Acest contract expira in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor.
 

 1. NEWSLETER – ABONARE SI DEZABONARE

15.1 Societatea isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea Societatii sau a vreunei notificari prealabile a acesteia. In ceea ce priveste newsletter-ul trimis catre persoanele care au optat pentru aceasta facilitate, drepturile asupra continutului acestuia apartin Societatii, iar trimiterea acestuia se face in aceleasi conditii cu prevederile documentului de fata.
 
15.2 Newsletter-ul poate fi retrimis de abonati catre terte persoane, pe propria lor raspundere, fara a modifica structura sau continutul mesajelor in cauza. Tertele persoane care primesc de la abonati acest newsletter se considera ca au fost informate de catre abonati de prevederile prezentului document, in acest fel Societatea intelegand sa nu raspunda pentru actiunile abonatilor sai.
 
15.3 Societatea poate restrictiona accesul unui abonat la newsletter daca considera ca abonatul nu respecta prevederile acestui document.
 

 1. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

16.1 Intregul continut al Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Societatii si este protejat conform Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
16.2 Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email sepciromania@gmail.com.
 

 1. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

17.1 Informatiile Utilizatorilor Site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de Utilizator se pot folosi de catre Societate pentru confirmarea comenzilor, promotii etc. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate Societatii la adresa de e-mail sau la sediul acesteia.
 
17.2 Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate avand in vedere modul in care sunt stocate si transmise datele cu caracter personal. Pe Site, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu poate fi tinuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.
 
17.3 Societatea respecta dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Exceptiile de la obligatia de a notifica nu exonerează operatorul de indeplinirea celorlalte obligatii care îi revin potrivit dispozitiilor legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, cu precadere  a celor privind asigurarea drepturilor persoanelor vizate, precum si asigurarea confidentialitatii si securitatii datelor.
 

 1. SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

18.1 Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui Site. Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.
Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
 
18.2 Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a Societatii.
 

 1. FACEBOOK

19.1 Acest Site utilizeaza plugin-uri ale retelei de socializare Facebook.com, operate de catre Facebook Inc., 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, denumita in continuare „Facebook”.
Aceste plugin-uri pot fi recunoscute prin logo-ul Facebook, un „f” pe fundal albastru (pe acest site web intalnindu-se reprezentat ca un „f” alb pe fundal rosu).
 
19.2 Acest Site ofera posibilitatea Utilizatorului/Clientului de a se loga in contul Facebook, pentru a usura procesul de comanda, fiind astfel preluate urmatoarele date: adresa de e-mail, nume, prenume, orasul, interesele si data nasterii. Aceste date sunt folosite doar pentru a facilita procesul de comanda si pentru a primi informatii personalizate privind concursurile, noutatile si ofertele Societatii.
 
19.3 Daca Utilizatorul/Clientul este membru al retelei de socializare Facebook.com si nu doreste colectarea datelor sale de catre Facebook prin intermediul acestui Site, Utilizatorul/Clientul este invitat sa se delogheze din contul sau din reteaua de socializare Facebook.com inainte de a accesa Site-ul.
Pentru mai multe informatii privind scopul si prelucrarea datelor, precum si setarile necesare pentru protejarea datele private, Societatea recomanda accesarea https://www.facebook.com/about/privacy/.